Трофеи освоени од Chuck Norris

 1. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 2. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 3. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 4. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 5. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 6. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно