Неодамнешна содржина од Chuck Norris

 1. Chuck Norris

  Купувам македонски фејсбук акаунти/страни

  Одговорив на сите во пораки. Ако има уште некој нека ми пише, плус не заборавајте да пишете цена.
 2. Chuck Norris

  Купувам македонски фејсбук акаунти/страни

  Здраво, Купувам македонски страни и профили. Услови: -да се со македонски фанови/пријатели -страни: над 3000 фанови -профили: над 2000 пријатели Задолжително да напишете и цена :D
 3. Chuck Norris

  Помош/совет за traffic..

  Google AdSense, Facebook Ads.
 4. Chuck Norris

  GoDaddy промо кодови

  Види на колку години ти е наместен за регистрација :D
 5. Chuck Norris

  [fiverr] gig 4 gig

  Еве ја групата: https://www.facebook.com/groups/1451106635209990/
 6. Chuck Norris

  [fiverr] gig 4 gig

  Секако дека има место :) Досега сме четворица :D Не е лошо за неколку часа, јас се надевам дека уште толку ќе се пријават. Како и да е, испратете ми линкови од вашите фејсбук профили во приватна порака.
 7. Chuck Norris

  [fiverr] gig 4 gig

  Досега сме двајца :D
 8. Chuck Norris

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Сите што работите на Фајвер ако сакате погледнете ја темава да се организираме: https://ibiz.mk/threads/fiverr-gig-4-gig.1513/
 9. Chuck Norris

  [fiverr] gig 4 gig

  Предлагам да направиме една група и да се собереме тие што работиме на Фајвер. Ако сме 20-30 луѓе ќе бидне одлично. Би ве замолил уште на почеток да ја сфатите работава сериозно за да може сите да успееме. Што ќе правиме всушност? -Јас порачувам твој гиг, ти мој. Јас ти оставам позитивен...
 10. Chuck Norris

  Html template?

  Ви благодарам на сите! :)
 11. Chuck Norris

  Одмор 2015

  Неос Мармарас или Сарти 10 дена + Швајцарија уште 10 :D
 12. Chuck Norris

  Html template?

  Барам некој убав, не ми значи дали е платен или фри. Барав и не ТимФорест но неможев да најдам од ваков тип...
 13. Chuck Norris

  Html template?

  Барам некој ХТМЛ темплејт да го направи следново: Пример: отвара website.com И од темплејтот да ми излезе: И после пример ако се кликне на Ентер шоп да редиктне кон еден сајт а ако се кликне на Блог да редиректне кон друг сајт. Ве молам за некои предлози и сугестии. Благодарам!
 14. Chuck Norris

  GoDaddy промо кодови

  http://www.tmdhosting.com/unlimited-hosting-package-details.html Околу 70 долари на годишно ниво - бесплатен домен се додека ги користиш услугите. Одлична техничка поддршка. Моментално работам во оваа компанија и можам да ти гарантирам дека нема да имаш никакви проблеми.
 15. Chuck Norris

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Можеби се некои девелопери или прават сајтови за пари, па си порачуваат лого :)
На врв Дно