Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од BigBull

 1. 10
  Доделено: 7 Јуни 2013

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!

 2. 10
  Доделено: 4 Јуни 2013

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.

 3. 15
  Доделено: 1 Март 2013

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 4. 5
  Доделено: 21 Септември 2012

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 5. 10
  Доделено: 1 Септември 2012

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.

 6. 2
  Доделено: 6 Јули 2012

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 7. 1
  Доделено: 6 Јули 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.