Неодамнешна содржина од bagata

 1. bagata

  Instagram account

  Се продава инстаграм акаунт со 5к+ real followers username: enduro.loverss цена 25еу
 2. bagata

  Инстаграм профил

  Се продава инстаграм профил со 2000 следачи, и со висок engagement 10-15%. Следачите се вистински и не се никакви ботови. Ниче: мотори(оффроад) Цена 1000 денараАкаунтот е продаден, наскоро друг со 5к+ фоловери заинтересирани може да ме контактират во приватна поракаСе продава инстаграм акаунт со...
 3. bagata

  Нудам работа за пишување артикли

  Провери си mail
 4. bagata

  Купување на фејзбук страници.

  https://www.facebook.com/Вицови-за-легнување-од-смеа-129385130417939/?fref=ts https://www.facebook.com/Zemjodelie.info/?ref=bookmarks Ги продавам следниве две страници на фб. Вкупна цена за двете 35$ skrill[Bump 1200 денари за двете ако има некој заинтересиран нека ме бара на ПП
 5. bagata

  Откупување на фан страни

  https://www.facebook.com/%D0%92%D0%B8%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BD%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BE%D0%B4-%D1%81%D0%BC%D0%B5%D0%B0-129385130417939/ колку нудиш
 6. bagata

  Micro niche website

  Планирам да почнам со Micro niche сајтови, за почеток планирам да купам 3-4 сајта(од сервисите коишто ги има на BHW). Дали има некој друг што се занимава со вакви сајтови, дали се рангираат лесно, кои методи за рангирање ги користите и слично. И да сакам да прашам дали можам со еден хостинг...
 7. bagata

  Google Adsense

  првата е маркет самураи а втората трафик травис
 8. bagata

  Google Adsense

  Што мислите за кејвордите со следните статистики, првиот планирам да го земам како главен кејворд, а другите како суб-кејворди
 9. bagata

  Google Adsense

  фала ќе го разгледам и ќе ги следам упатствата
 10. bagata

  Google Adsense

  аха значи треба да тражам high comp како што те разбрав или пак сум грешка
 11. bagata

  Google Adsense

  Планирам да стартувам веб-сајт, понатаму да биде монетизиран со адсенс па да прашам најдов еден keyword од ничето рецепти low competition avg. montly searches - 27 100 cpc- 0.99$ дали се поволни овие бројки, да почнам со работа
 12. bagata

  Продавам фб акаунт-5000 пријатели

  50$ (можда нешто пониско, ако се дог)Акаунтот е продаден, наскоро ке има нови акаунти ќе бидете известени
 13. bagata

  Продавам фб акаунт-5000 пријатели

  Не ништо од тоа
 14. bagata

  Продавам фб акаунт-5000 пријатели

  Продавам фб акаунт со 5000 пријатели и 1500 следачи, женски профил, пријателите се од адулт ниче, 50% се американци , 15% европејци и останатите азијци Досега нема постирано линкови и не е монетизиран, телефонски е верифициран Доколку има заинтересирани ПП, ке се договориме за цената.
 15. bagata

  Помош за фб покани за фб страна

  другар не се разбравме јас и ти, ги укинаа чек боксовите при поканување на пријателите, односно веке не е вакво поканувањето туку е па затоа тие скрипти веке не работат, како и адонот којшто е поставен, бидејки тие работат на принцип да ги селектират сите чекс боксови што веке не...
На врв Дно