Трофеи освоени од aleksandar4o

 1. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 2. 15

  Сериозно омилена личност

  Content you have posted has attracted a positive reaction score of 100.
 3. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 4. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 5. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 6. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 7. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 8. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно