• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.
Af2Af
Реакции
2

Пораки на профилот Нова активност Теми и мислења За

 • Очекувам добро дизајнирани слики и html банери како на пример во
  cj.com
  Засега не видов дека нудат како пример како изгледаат нивните банери за да се одлучам за бренд.

  поздрав
  Стојан
  [email protected]
 • Вчитување…
 • Вчитување…
 • Вчитување…
На врв Дно