Неодамнешна содржина од Делија

  1. Д

    Барам сео про за веб ранк

    Здраво. Пошто не сум баш добро упатен во СЕО, а курсевите ми се малку скапи, има ли некој што нуди услуга да ми изгради добар рејтинг (барем во првите 5-10 резултати на гугл) на вебсајт? Ако се наоѓа некој, инбокс за договор! :)
На врв Дно