• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Услови за користење

Луѓето кои го овозможиле овој сервис („ние“) не се одговорни за содржината на пораките. Сите мислења ги изразуваат погледите само на нивниот автор.

Вие се согласувате дека нема да го користите овој сервис за да испраќате пораки со заканувачка, злоупотребувачка, навредлива или слична содржина.

Ние го задржуваме правото да ги измениме или отстраниме мислењата без никакво претходно предупредување.

На врв Дно